asd

Merhaba! || Hello!

Blogumuza hoş geldiniz, biz Eva ve Kira. İkiziz ve güzellik/kendin yap projeleri ile dolu güzel bir blog açmaya karar verdik. Umarız beğenirsiniz, umarız bizi takip eder, gelişirken yanımızda olursunuz.

Kısaca blogumuzda ne göreceğimizi size anlatalım.

Hayatımızı kolaylaştıracak, kozmetiğe ve günlük gerekliliklerimize harcadığımız paradan kâr ettirebilecek, oldukça eğlenceli ve basit kendin yap projeleri sizlere sunacağız. Aynı zamanda makyaj uygulamalarıyla birlikte kullandığımız ve denediğimiz ürünleri sizlere tanıtacağız.

Haftada en az iki yazı sizinle olacak ve tüm yaratıcılığımızı kullanıp sizlere her hafta en az bir tane kendin yap projesi sunacağız. Hepsi fotoğraflarla ayrıntılı bir şekilde anlatılmış olacak ve sadece kozmetik ile alakalı olmayıp, odanızı süsleyecek değişik tarzlardan, hayatımızı kolaylaştıracak ufak sırlara kadar geniş bir yelpazeye yayılacak. Umarız bunları bizim kadar seversiniz!


Bakım yazılarımız sürekli değişen rutinlerle değişik maskeler, kürler ve ürünler olarak ayrılacak. Blogun hemen üstündeki menüye tıklayarak istediğinize ulaşabileceğiniz sayfaya doğrudan yönlendirileceksiniz.

Makyaj uygulamalarımız da resimlerle ayrıntılı bir şekilde anlatılacak ve en kolay makyaj uygulaması için gerekli tüm aksesuarları sizlere paylaşacağız.
Her şey dilediğiniz gibi olsun, güzel bir gün geçirmenizi dileriz. :huggle: 


Hi guys!
Welcome to our blog, we are Crescent Twins; Eva and Kira. We decided to gather our thoughts about some beauty products & DIY projects. We hope you will  enjoy our blog and follow us! 

Let us describe the posts that we will be presenting.

We are going to share some DIY projects that make your life easy and share our thoughts about the makeup supplies&brands&how to use them; we're going to show you our ways to do simple routine makeup & body care.

We will try to post twice a week and try to use our imagination for a  new DIY Project. All of them will be explained with photos and not onlywith makeup, we will provide you some ideas about how to make renew your style. We hope you'll like the ideas as we do! 
Our posts about care will be sectioned by new routines, masks, cures and products. You can click on the button and you'll be directed to the page right away!

In a same way our makeup applications will described with photos and we'll be sharing some makeup tricks for easy makeup!

We hope you'll enjoy our blog! 

Have a nice day!! :huggle:

0 yorum:

Yorum Gönder