asd

Rimmel London - Match Perfection || Foundation - Fondöten

Merhaba aradaşlar, yepyeni bir ürün ve yepyeni bir yazı ile karşınızdayım. Bugün inceleyeceğimiz ürünümüz Rimmel London'dan Match Perfection fondöteni. Oldukça yandığım için tenimden birkaç ton koyu aldım. Şuan elimdeki 203 True Beige. Rimmel London ülkemize oldukça iyi fiyatlarla geliyor ve ürünlerini kaliteli buluyorum. Watsons'da satılan markanın denediğim ikinci fondöteni olduğundan oldukça heyecanlıydım.

Hi guys, I am here with a new makeup product. Today I will review the Rimmel London Match Perfection foundation. Because of summer -obviously- I got tan and I bought new foundation few shades darker than my normal skin tone. Now I have 203 True Beige. Rimmel London is pretty cheap and has good quality. Well I have to be honest I was so excited because this foundation is second one I've ever tried from Rimmel London.

 Cam şişesi ve canlı mavi tonunda bir kapağı olan ürünün paketini sevdim. Oldukça kulllanışlı. Minik bir pompası var ve fondöteni bu şekilde kullanıyorsunuz. Seyahatlerde yanınıza alınabilir, kapağının açılsa bile çantanıza bulaşacağını falan düşünmüyorum. Dokusu oldukça kremsi, kapatırken aynı zamanda nemlendiriyormuş gibi bir his bırakıyor teninizde. Neredeyse BB krem kadar yumuşak bir dokusu var ve herhangi bir nemlendirici/baz olmadan yüzüme uygulamama rağmen kuruluk yaparak maske görüntüsü vermedi. Nemlendiriciliğinin yanı sıra SPF 18, yani 18 dereceli güneş korumasına sahip ve bu yüzünüze sürdüğünüz bir şeyde istemeniz gereken bir özellik.

Packaging is simple, glass bottle and vivid blue pump. It's pretty useful and you can go to travel with original bottle because even the cover will fall, your bag can not pump the foundation I think. :P  Texture is very soft and creamy, it's almost feels like a BB or CC cream because it covers and it moisturizes at the same time. I tried it on my face without any primer or moisturizing cream and it did not dry, it didn't make me feel like I am wearing mask on my face it was so soft and it make me feel like I have nothing on my face. One big plus is Foundation has SPF 18 in it which is awesome because sun protection is so important. 

Yüzünüzde duruşu ekstra bir ürün olmadan mat değil ancak parlak sonlanmasına rağmen yüzünüzü yağlı ya da tamamen simle kaplı gibi göstermiyor. Zaten arkasını okursanız ürünün böyle bir iddaası olmadığını, parlak bitişli orta kapatıcılıkta bir ürün olduğunu görürsünüz. Eğer fondötenin duruşunu matlaştırmak isterseniz ya da kapatıcılığını arttırarak kullanmak isterseniz size mineral pudra, normal pudra ya da matlaştırıcı makyaj altı bazı ile desteklemenizi öneririm. Ben tamamen mat makyajdan hoşlanmadığımdan ve kapatıcılığını yeterli bulduğumdan sadece nemlendirici ve sıradan bir baz ile kullandım. Üzerinden pudra ile hafifçe geçtiğimde doğallığı bozulmadan cildime güzelce oturan bir görüntü elde ettim.

On your face, it did not look matte but the product already told you behind that has medium coverage and illuminating glow. It has not matte finish but I doesn't look like oily or glittery. It just has natural look. If you want to build the product to have more coverage and flawless look, I recommend you to use mineral or normal powders and mattifying primers. I usually don't like full matte finish, so I only used normal primer and foundation. Lastly I dust over pressed powder. It looked natural and lightly flawless on my face.

Eğer ürünü kullananlar varsa bizimle neler düşündüklerini paylaşsınlar, oldukça beğendiğim ve kullanmaya devam edeceğim fondötenlerden biri oldu kesinlikle. Sevgiyle kalın.

If you used the product please let us know what you feel about it, I liked it a lot and probably I will use this in my daily make up routine. XX.


2 yorum: