asd

Vaseline Hacks - Vazelin Hileleri


Selam arkadaşlar! Hayatta bazen hilelere ihtiyaç duyarız, bu da onlardan biri. Vazelinin sadece cildi yumuşatmak için var olmadığını gösteren birkaç hilem var, çoğu da bilindiktir. Hadi listeye bir göz atalım!

Hi guys! Sometimes all we need is simple hacks that make our lives much easier, this is one of them. I have a few life hacks that proves the vaseline is not just a  mousturizing ointment, and most of them general thing that we all know. Let's check the list!


1- Kirpiklerinize vazelin sürün! Böylece daha uzun ve sağlıklı kirpiklere kavuşacaksınız! / Apply vaseline to your eyelashes! It makes your eyelashes grow faster and stronger!

2 - Bileklerinize biraz vazelin sürün ve üstüne parfüm veya vücut spreyi sıkın, böylelikle koku daha kalıcı olur. / Apply a little a bit of vaseline to your wrist and put a parfume or body spray on, it will make it lasts longer.

3- Dişlerinizin üzerine biraz vazelin sürün, böylelikle rujunuz dişlerinize yapışmaz. Biliyorum biraz garip ama işe yarıyor! / Put a little bit of vaseline to your teeth, it will prevents lipstick on your teeth. I know it's weird but it works! 

4- Makyajınızı vazelin ile temizleyebilirsiniz! / Make it a makeup remover! 

5- Eğer göz kapağınızın üstüne fardan önce vazelin uygularsanız, parlak far görünümü verir. / If you apply a little bit of vaseline to your eyelid before your eyeshadow, it will make it shiny eyeshadow effect.

6-  Krem allık mı almak istiyorsunuz? En sevdiğiniz rujunuzu hafifçe yanaklarınıza sürün ve biraz vazelin ile karıştırın! / Do you want to make a cream blush? Just get your favorite lipstick, apply some to your cheeks and mix it with vaseline! 

7- Kaşlarınızı düzeltmek için kaş jeliniz yoksa kaşlarınıza biraz vaselin sürün ve tarayarak düzeltin! / If you don't have a brow gel to fix your eyebrows,  DIY Brow Gel! Just put a little bit of vaseline to your eyebrows and brush it through!

8- Kızarıklara iyi gelir. / It calm rashes.

9- Çantalarınıza veya ayakkabılarınıza parlaması için biraz vazelin sürün! / Put some vaseline on to your shoes or purses to shine!

10- Kıyafetlerizine makyajınız mı bulaştı? Biraz vazelin sürün ve çıkana kadar ovuşturun! / If you get a little bit of makeup on your clothes, just put some vaseline and rub it until the makeup comes off!

11- Makyaj bazı olarak vazelin kullanabilirsiniz. / You can apply vaseline as a makeup primer.


Umarım denersiniz ve beğenirsiniz!  Sevgiyle kalın. XX.

I hope you’ll try and like it! Loves and kisses. XX.



0 yorum:

Yorum Gönder