asd

Rimmel London Wake Me Up Wonder Full Mascara || Maskara


Selam arkadaşlar! Uzun bir aradan sonra en sevdiğim markalardan biri ile karşınızdayım! Tabiiki de Rimmel London’dan bahsediyorum!

Hi guys! I’m back with a brand that I absolutely love! Obviously, it’s Rimmel London!


Wake Me Up Wonder’Full Mascara, kavisli fırçasıyla gerçekten güzel bir şekilde kıvırmasıyla birlikte salatalık özüyle kirpikleri besliyor ve açıkcası, ilk başta gerçekten sevmemiştim ama kullandıkça gerçekten hoşuma gitti. Maskara konusunda gerçekten seçiciyimdir çünkü maalesef ikizimin sahip olduğu o doğal uzun kirpiklerden bende yok L Ama tabiiki de umudumu kaybetmiş değilim! :D

So, Wake Me Up Wonder’Full Mascara with vitamins and cucumber extracts. The wand is curved looking like a peanut shape, so it helps to volumise, lengthen and fan out lashes to create the perfect wide awake look. Honestly, in the begining, I didn’t like this mascara but after I use this few times I did like it. I’m really picky when it comes to mascara because unfortunately I don’t have beautiful long lashes like my twin’s L But it doesn’t mean that I’ve lost hope! :D




Evet, biraz kısa olduğunun farkındayım ama açıkcası bu maskara ile ilgili daha fazla anlatacağım bir şey olmadığını düşünüyorum... Umarım denersiniz ve beğenirsiniz! Eğer bu maskarayı kullananlar varsa bizimle neler düşündüklerini paylaşsınlar! Sevgiyle kalın. XX.

Yes, I’m aware that it’s a short review but I really don’t think there is a lot to say... I hope you’ll try and like it! If you used this mascara please let us know what you feel about it! Loves and kisses. XX.



0 yorum:

Yorum Gönder