asd

NYX Eye Shadow Base - Göz Farı Bazı

Merhaba arkadaşlar! Yine bir NYX ürünüyle karşınızdayım! Hep NYX hakkında mı konuşacaksın diyecek olursanız, bilmem neden olmasın. NYX ürünlerine aşık biri olduğumu daha önce de belirtmiştim. :D Ama elbette başka mükemmel olduğunu düşündüğüm ürünlerle sizlere bilgi vermeye devam edeceğim. Şimdi bu NYX Eye Shadow Base hakkında konuşalım! Eğer göz farlarıyla ilgili bir takıntınız varsa mutlaka bir göz farı bazınız olmalı, hele de bu ürün.

Hello guys! I am here with a NYX product, again! If you’re going to ask me, are you seriously keep going with NYX; why the hell not! I shared my feelings about NYX with you already. :D But ofcourse I will keep sharing my thought about the products that I find really good. Let’s look at this NYX Eye Shadow Base! If you have an obsession about eyeshadows, you must have a eyeshadow base, specially this one.

Tamaam, basit beyaz bir kutusu var. Bu baz ESB01 Beyaz ve beyaz olduğu için göz farının rengini daha canlı bir şekilde ortaya çıkartıyor. Bazın kendisi fazla katı bir halde olsa da ister parmağınızla ister bir göz farı fırçasıyla kolaylıkla uygulamanız mümkün. İlk kullandığımla parmağımla uyguladığım için fazla dağıtamadım ve göz farı tutmadı, ne kadar hayal kırıklığı içinde kaldığımı düşünebilirsiniz. Ama sonra bir göz farı fırçasıyla denedim ve baz gerçekten güzel bir şekilde göz kapağıma yayıldı. Dumanlı bir bakış yapacağımdan ilk başta tutabileceğini gerçekten düşünmedim ama beni bu sefer hayal kırıklığına uğratmadı; bitirdiğimde bunu gerçekten ben mi yaptım diye düşündüm! Sihirli dokunuş fırçadaymış demek ki! Ayrıca baz kullandığınızda ve bu baz beyazsa, göz makyajınız daha uzun süre kalıyor ve hiç ağırlık hissi uyandırmıyor.

 Weeeeell, it comes in a simple white box.  This base is ESB01 White and because it’s white, it shows the real color of the eyeshadow. “Base camp for true stay on, stay put, and stay long eye shadow colors!” You can apply this base easily with your finger or an eyeshadow brush. When I first used this, I applied with my finger and it didn’t hold the eyeshadow like I expected, you can imagine, I was really disappointed. But then, I applied with an eyeshadow brush and it spread really smooth. I was going to make a smokey look so you can guess I was kind of worried  that the base won’t hold the makeup. It wasn’t a disappointment!! It looked perfectly and I doubted myself, like, hooooooooooolly! I did this! The magic happened because of the brush! Oh and, when you use the base and if it’s white; it stays much more longer on your face and it doesn’t feel like tons of makeup on your eyelid.

Evet bu da NYX Göz Farı hakkındaki düşüncelerim! Eğer ürünü kullananlar varsa bizimle neler düşündüklerini paylaşsınlar! Sevgiyle kalın. XX.

These are my thoughts about NYX Eye Shadow Base! If you used the product please let us know what you feel about it! Loves and kisses. XX.

0 yorum:

Yorum Gönder