asd

Rimmel London - Apocalips || Matte Liquid Lip Colour - Sıvı Mat Ruj

Merhabalar, yepyeni bir ürün ile karşınızdayım! Yeni tanışmamıza rağmen oldukça sevdiğim, tarzıma da fazlasıyla uyduğundan dışarı çıkarken mutlaka yanıma aldığım bir ürünün incelemesini göreceğiz. Rimmel London'ın Apocalips serisinden Burning Lava. Apocalips'lerin mat serisine üye ve kesinlikle gördüğüm en güzel birkaç kırmızıdan biri diyebilirim. Ürünle tanışmam çok uzun zaman önceden planlanmış bir şeydi aslında. İsimleri ve paketleri o kadar hoşuma gidiyordu ki uzun bir süre almamaya direnerek sadece araştırdım. Sonunda Burning Lava'yı bir Watsons'da gördüm ve hızla alışveriş çantama ekledim. İyiki de eklemişim! O kadar seviyorum ki biter bitmez iki tane alıp bir de stok yapacağım. Paketlenmesi çok güzel, zaten dediğim gibi beni çeken iki şeyden biri de paketleriydi, gerçekten tasarımları çok hoş ve aşırı uzun olmaması kalemliğinize bile atabilmenizi sağlıyor.

Hi guys! I am here with a very very new product. It is not that new but I just met this baby and this is crazy but that thing got my number! I am talking about Rimmel London Apocalips, Lip Velvet in shade Burning Lava. Oh my sweet pumpkin gods guys you can not imagine how much I love this lip velvet. Since I've tried it I keep it in my purse all the time. It is totally one of the best red lip thing I've ever seen. Meeting with this product wasn't a sudden decision for me, before I buy it I made an amazing research about it. I always loved the names and product package and I believe that caught my eye. Finally I saw the Burning Lava in Watsons and I just put it in my shopping bag. I probably re-buy this product over and over and over and over again. Like I said, I love the packaging because it is so beautiful and the design is so unique. It is small so it means you can carry it even in a pencilcase.

Dudak parlatıcı şeklinde paketlenmiş olsa da sıvı, mat ruj olarak geçiyor her yerde bu ürün. Ucundaki sünger aplikatörü uygulamayı kolaylaştırmış, sadece oldukça pigmentli ve bir anda tüm dudağınıza değil de ikiye ya da üçe bölerek dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Çünkü sıvı olmasına rağmen birkaç saniye içinde dudağa oturan bir yapısı var. Makyaj suyuyla bile zor çıkıyor anlayacağınız. Kişisel olarak ürünü bir dudak kalemi ile -ürünün alt tonlarından bir dudak kalemi rengi oldukça destekliyor- kullanmayı tercih ettim çünkü sınırları dudak kalemi ile belirleyip daha kısa sürece hemen ürünü kullanmak hataları en aza indirgiyor kesinlikle. Dokusu çok yumuşak, bir çok sıvı mat ruja kıyasla daha geç donan kremsi bir yapısı var. Bazıları dudaklarınızın üzerinde kuruma hissi bırakıyor ve tam anlamıyla mat görünüyor ama bu ürün onlardan bir tık daha farklı. Hemen oturmasına rapmen kremsi yapısını çok uzun süre kaybetmiyor. Birkaç saat hiçbir şey yemeden ürün dudağımdaydı ancak yemeğe oturduğumuz anda sanki dudak parlatıcısymış gibi bir anda kayboldu. Mat dudak ürünleri genellikle kaybolmaz, sadece soluklaşır, işte bu ürün tam tersini yaşatıyor bize.

The packaging is similar to lip glosses but it is mattle liquid lipstick. It has sponge applicator, as we all know it is the easiest way to use a liquid stuff. I have to warn you about the pigmentation, it is super duper powerful and you should be careful. When you used it, the liquid sets so fastly and even with a makeup cleaning water, that thing doesn't go easily. Personally I prefer using it with a lip pencil, of course you must pick a color which is few shades darker/lighter/same with our product. It helps clean lines and if you over draw your lips, lip pencils helps to see borders. Minimum mistake is the best! The texture of the lipstick is so creamy. Most of liquid matte lipsticks feels so dry after you use them but this is so creamy and texture is permanent. It was on my lips few hours, I didn't eat anything and after we sit our table to eat something, it was still creamy and after eating I couldn't see any mark of it. It dissapeared like a lipgloss.

Renk aralığı da oldukça geniş. Mat olmayanların ondan fazla renk seçeneği var. Hepsinin isimleri mükemmel ve kullanmasam bile sadece paketleri için serinin birkaç üyesini daha kolleksiyonuma katacağım. Mat olmayanların tek rahatsız edici yanı gerçekten fazla kokulu olmaları. Açtıktan ve ürünü bir süre kullandıktan sonra kokusunun geçtiğini söylüyorlar. Elbette bunu birinci elden deneyip öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. İlk denediğimde Burning Lava'da korkunç bir kokuyla beni rahatsız etmişti ama üçüncü kullanışımda falan bu koku oldukça azaldı. Pek umursamamaya başladım diyebilirim. Haberiniz olsun matların kokusu daha az diyorlar. Eğer ürünü kullanan varsa bize yorumlarını bıraksın ve neler düşündüklerini paylaşsınlar, sağlıcakla kalın.


Color wheel is perfect. With nudes, pinky colors and reds made an amazing alternatives. Glossy series has more colors than the matte series but I love them both. I will try more to add my collection. Only thing that might disturb you. The smell. Glossy series has very, very bad smell but I guarantee you Matte doesn't smell that bad. It goes a few days and you won't smell it that bad. If anyone used this product please let us know, xo.

0 yorum:

Yorum Gönder