asd

Rimmel London - Stay Matte Liquid Mousse Fondation | Sıvı Köpük Fondöten


Merhaba arkadaşlar! Yepyeni bir ürün ile karşınızdayız. Bu sefer iki kişiyiz çünkü inceleyip sizlere tanıtacağımız ürün ikimizin de severek kullandığı harika bir fondöten. Açık olarak söyleyelim ki ikimiz de gerçekten Rimmel London severler derneği kurma potansiyeline sahip büyük birer takipçisiyiz markanın. Ve sizlere en sevdiğimiz ürünlerinden biri olan Stay Matte Sıvı Köpük Fondöten'i hakkında neler düşündüğümüzü söyleyeceğiz. Ben Eva, şimdi sözü alıyorum.

Hello everybody! We are here with an amazing product, it is a fondation that we both use, from our lovely favorite Rimmel London. We have to be hnowst thar we both LOVE Rimmel London a lot and we are so happy to talk about Stay Matte Liquid Mousse Foundation. I am Eva, now I am here with my opinions. :)

Cildim o kadar kuru ki, başta ikizim bunu önerdiğinde cildimde çok ölü duracağını zannettim. Çünkü gerçekten kalın bir yapısı var elinizin üstünde. Ancak anlayacağınız üzere sadece bir kullanımın ardından tamamen fikrim değişti. Ürünün en güzel yanı yüzünüze sadece parmak ucunuza aldığınız kadarını uygulamanız. Bu kadar az nasıl yüzünüze yetecek diye düşünmeyin ve parmağınıza minicik bir miktarda alın. Başta söylediğim kalın dokusu sayesinde gerçekten az kullanarak tüm yüzünüzde kusursuz görünüme ulaşıyorsunuz. Bu elbette beni şaşırttı çünkü sadece koyduğu küçük kutunun kapağına bulaşan birkaç damla ürün ile yüzümde tam bir kapatıcılık gösterdi. Cildim kuru olması nedeniyle neredeyse hiç yağlanmıyor, bu yüzden fondöten uyguladıktan sonra pudra sürmüyorum ama fondötenin altına güzel bir baz, üzerine de güzel bir makyaj sabitleyici sprey ile matlığını biraz kırarak kek şeklinde durmamasını sağladım. Bununla da kalmadı, kuru cildimi daha sonrasında yumuşacık bıraktı. Ve elbette Rimmel bizi şaşırtmayarak paketin üzerinde yazan her şeyi sağlamış, bu da tam kapatıcılığı, hafif dokusu ve renk eşitlemesi konusunda denen her şeyi başarıyla sağlıyor. Bu açıdan ürün ilk denediğim andan itibaren favorilerim arasına kolayca girdi. Kullandığım ton 100 Ivory, şimdiden bronzluğum gittiğinden eski soluk halime dönüyorum ve bu sebeple bana tam anlamıyla uygun bir renk.

First of all, I have to say something. My skin, is deadly dry. When my twin showed the product, I thought it will look cakey and fake on my face because it has thick half liquid-half mousse texture on your hand. But finally, after one use of this foundation I changed my mind very very quickly. My favorite thing about this foundation is, you only need tiny -so so tiny- drop of it. I love more natural, more due not cakey matte finish and I just touched and got a little drop on my finger. Guess what happened? I went all my face with this drop and it covered everything! Yeah because of my skind is deadly dry I don't get oily and I don't use powder often but before the foundation I used a primer and after the foundation I used make-up setting spray. Due to primer and spray it looked half matte and half due -not cakey at all- on my face. After a long day, I cleaned my face and I felt that my face is so smooth, it means this product doesn't dries your skin at all. (YAAAY!) Well I have to say, I didn't shock because as usual Rimmel London makes everything amazing. It has good coverage, lightweight feeling -I mean you don't even realize that you have a foundation layer on your face- and very very good color balance. I used the product first time and I loved it so much. My shade is 100 Ivory, I am started losing my tan skin so my ghostly face needs that light color. :(

Fondöten hakkında söyleyebileceğim tek şey şu, gerçekten tam anlamıyla mat bir bitişi var. Bu sebeple, yazları yüzünüzde kek gibi durmasını istemiyorsanız pudra aydınlatıcı/ sıvı aydınlatıcı/ makyaj sabitleme spreyi ile kullanmanız gerekli. Bunlardan en azından birini kullanın ve daha doğal bir görünüme sahip olun! Çok konuştum, mikrofonu ikizime bırakmalıyım sanırım... 

I should warn you about one thing. It looks super duper matte. As you know at summer we need more due, more natural look because there is sun, we are sweating all day etc. So try to use the product with a highlighter or setting spray. It will look so good on your face! Oh god, I talked a lot.. I should leave the mic to my twin. Let's see what she think about it.

Selam arkadaşlar, ben Kira! İkizimin Rimmel London Stay Matte Sıvı Köpük Fondöteni hakkındaki yorumlarını duydunuz. Şimdi sıra bende!

Hi guys, it’s Kira! You heard my twin’s comments about Rimmel London Stay Matte Liquid Mousse Foundation. Now it’s my turn!

Bu fondöteni gerçekten çok seviyorum çünkü cildime gerçekten iyi geliyor ve kalıcılığını uzun süre sürdürüyor çünkü yağlı bir cilde sahibim, daha önce de belirttiğim gibi. Gercekten tüy kadar hafif bir fondöten, biliyorum biliyorum, köpük formda olduğu yüzünden hafif olmadığını düşünüyorsunuz ama yüzünüze uyguladığınızda hiçbir şekilde katmanlaşmış hissetmeyeceksiniz. Bu fondöten yüzünüze gayet doğal ve mat bir görünüm verecek. Bir başka özelliğiyse, yüze mükemmel uyum sağlayışı ve küçücük bir damlası ile tüm yüzünüzü kapatabilmeniz. Ben 103 True Ivory kullanıyorum ve bundan sonra da muhtemelen 100 Ivory kullanmaya başlayacağım çünkü şuan kullandığım ton Türkiye’de yok. 

So I found this foundation really really good for my skin and extralasting effect because I have an oily skin, as I stated before. It’s feather-light foundation, I know, you may think it’s not because of mousse texture but once you apply the foundation you won’t feel greasy. It will make your face natural looking and perfectly matte. Another thing that I love about this product, it perfectly fits and blends and just one little drop of it can cover your whole face. I use 103 True Ivory and probably I will use 100 Ivory because I couldn’t find the tone I’m using in Turkey. 

Evet arkadaşlar. Eva o kadar çok konuştu ki bana sadece kısacık yazmak ve sizlere veda etmek kaldı! :P Neler düşündüğünüzü bize söyleyin, merakla bekliyoruz. Sağlıcakla kalın!

Yeah everybody... Eva talked a lot and I have to say goodbye. Please leave comment about the product. We are waiting... :P Loves from twins, XO.

0 yorum:

Yorum Gönder